Deletedmom196 Sevgili anneler oğlum 5 ay 18 günlük. Bu güne kadar bir kere bile durdugu yerde uyumayı beceremedik bi türlü. Doğduğu günden beri sürekli kucagımda uyumak istiyor. Yerine koyduğum anda da hemen uyanıyordu. Böyle böyke derken dört ay geçti. Dördüncü ayından sonra artık kucagımda da uyumak istemiyor emziriyorum kaldırıyorum ayağımda sallıyorum. Sürekli mızmız bi saniye durduğu yerde durmak istemiyor hep kucagımda olmak istiyor. Bu güne kadar bunu hiç sorun etmemiştim. Ama bu ayın sonunda yüksek lisans öğrencisiyim derslerim başlayacak nasıl bırakıp gideceğim hiç bilmiyorum. Derste olduğum zamanlar kreşe bırakacağım ama kimse benim gibi bakıp ilgilenemez sonuçta. Ne kadar uykusu gelirse gelsin saatlerce de sallasam mutlaka bi iki saniye memesini emmeden uykuya dalmıyor. Derin uyumadıgı için uykusunu da almadıgı için sürekli kucakta olmak istiyor. Bunu nasıl bıktırabilirim. Akıl akıldan üstündür tecrübeli annelerin tecrübelerini dinlemek isterim. Benim gibi olan da varsa bir birimize destek olalım. Şimdiden teşekkürler.😊
ozlemky Deletedmom196 İnstagramda baldan anne var tavsiye ederim uyku üzerine baya yazıları var. İnşallah çözüm bulabilirsiniz 🙏🏻
Deletedmom196 ozlemky ona bayağı baktım denediğim yöntemler de oldu ama henüz başarı sağlamış değiliz. 🤷♀️