bbbusratas Hanımlar bebeğim 1 yaşına gireli 10 gün kadar oldu . Fakat bu hafta ne olduysa asla uyumuyor . Normalde 10 11 dedin mi uyurdu 3 saatte yakın sallıyorum uyumuyor kesinlikle ne yapabilirim dişleri mi huzursuz ediyor onuda bilmiyorum 😞
snil bbbusratas 1 yaş civarı oluyor. Diş de olabilir atak da. Bazen hiçbir belirti yokken huzursuzlanıyorlar 🤷♀️ Diş ihtimaline karşı rahatlatıcı şeyler deneyebilirsiniz onun dışında geçene kadar bolca sabır 🙏🏻☺️
kutlaym bbbusratas ay sendrom muymuş bizimde yaşadığımız 🥺 1 yaş aşısını olduğumuzdan beri canım yavrum gitti yerine ejderya geldi 🥲 5 günde çöktüm
momma bbbusratas 13 aylık şuan ama dediklerinizin aynıları yaşadım hem azı dişler hem 12. aydaki atak çok fena yaptı biziii🤦🏻♀️ şuan tek uykuya düştü mesela öyle olunca biraz daha oturdu düzen ama 12. ayda fena bi atak var baya uyku gerilemesi oluyor malesef
muhammedim- kutlaym benim oglum doğduğundan beri çok ağlayan uyumayan bir bebekten 1 yaşına girince düzeldi dedik taaki aşıya kadar.asidan sonra daha beter oldu simdi 13 aylik sabaha kadar 50 kere uyanıyor uykuyada dalamiyor.bir turlu😭
yagmursen bbbusratas bizimki daha aşı olmadı, demek aşıdan sonra daha beteri olcak.. yandım…… 2 hafta var 1 yaşa sabaha kadar uyumuyor🥹
muhammedim- yagmursen benim oğlumda öyleydi 1yasina girdi 1 hafta falan çok güzel geçti maşallah düzeldi heralde ddik ama aşıdan sonra daha beter oldu şimdi 13 aylik sabaha kadar 50 kere uyanıyor cocuk