kuzey-21 Aysellnisa büyümemiş 1 tane daha çıkmış. Bende götüreyim doktor temiz der inş bize de. Sadece boynunda var. Başka yerinde görmedim.
kuzey-21 snil doktor normal bakıyor değil mi iyi veya kötü olduğunu anlamak için parça falan istiyormu veya temografi röntgen istiyor mu
snil kuzey-21 Yok istemedi normal dedi. Eğer nohut büyüklüğüne gelirse ve büyümeye devam ederse kontrole getirin dedi
kuzey-21 snil evet götürdüm bende bugün. 1 cm i geçmediği sürece sıkıntı yok büyürse getirin dedi. Enfeksiyonlardan kaynaklı olabiliyor dedi. İçim rahatladı.
kuzey-21 safis12 kafasını yana çevirdiği zaman gözüküyordu. Küçücük şuan. 2 taneye çıkmıştı. Birisi indi birisi kaldı. Oda dahada kclmüş elimi değdiğim zaman geliyor elime sdce
lalelikiz Mavis34 suan ne durumdasiniz bende cok korkuyorum 23 mm bir boynunda digeride ona yakin doktor antibotik verecek galiba ama ya ona ramen kuculmezse diye icim aciyo. Ya buyurse diye. Ve 6-7 aydir var bu sislik yeni aklim basima geldi
Mavis34 lalelikiz geçen hafta götürdüm en son 27 mm olmuştu yine takip dediler sudanlık ekstra birşey yapılmadı