Pediatrihemsiresianne Merhaba canım anneler hamilelikten önce lazer yaptırıp sonrasında da memnun kalan oldu mu çıktı mı tüyler yine? Ya da şuan hem emzirip hem lazer epilasyon yaptıran var mı? Bi yardımcı olur musunuz ben düşünüyorum arada kaldım🙈🙈🫶
Miracinannesi52 Pediatrihemsiresianne ben çocuktan önce yaptırmıştım evet doğumdan sonra çıkıyor yine ve çoğalıyor
caglasyarda Pediatrihemsiresianne hamilelikten önce lazer yaptırmıştım hamileliğim esnasında tekrar çıktı ama çok değil . Emzirirken de zararlı diye biliyorum
Pediatrihemsiresianne Miracinannesi52 ayyy üzüldüm şimdi 😄 çocukla ağda yapmak işkence ya zaman kaybı diye lazere mi gitsem bari kesin çözüm olur diye düşündüm ama bunun ikinci gebeliği de var diye tereddütte kaldım teşekkür ederim yanıt için ❤️🌺
Pediatrihemsiresianne caglasyarda yanıt için çok teşekkür ederim önerme kısmını bir doktor arkadaşımla görüşücem ben de öyle biliyorum ama bi sorayım 🥹🫶🫶
areninannesii Merhaba hamileliğimden önce yaptırmıştım hamileyken çıkmadı hiç mutlu oldum çıkmadığı için . Emzirme bittikten sonra devam edeceğim
Pediatrihemsiresianne areninannesii yaaa ne güzel 🥰 ben de gebelikte çıkar dedikleri için yaptırmamıştım şimdi yaptırsam mı diye düşündüm tereddütte kaldım bunun ikincisi de var diye😁😁🌺🌺