Mirayasel42 Merhaba kızlar kızım 10 aylık altta iki tane üstte de 4 tane dişimiz var bugün dişini gıcırdatıyor sürekli başına gelen var mı bir sorun olur mu
MinnakAsel Mirayasel42 kızım 2 buçuk yaşında uykusunda yapıyor ve yanaklarını kanatıyor malesef o derece ileri çocuk doktoru gördü kan aldılar temiz çıktı diş doktoru gördü dişlerinde herhangi birşey yok dedi şuan çocuk psikiyatriye randevu kovalıyorum oraya goturucem
Ozlem2904 Mirayasel42 oğlum 8.aydan beri ara ara yapıyor bence o histen yada çıkardığı sesi kesfediyo. 8 disj var şuan 4ust 4 alt 11 Aylk
-Ozge- Mirayasel42 Bizimde sürekli yapıyordu 9,10 aylıkken şuan 1 yaşında kendiliğinden bıraktı ben kızınca inadına yapıyordu
RainOverMe Mirayasel42 27 aylık olacak halen yapıyor dıkkatını dagıtıyrz oyle duruyr bazen takmıyor tabı. Dıslerınde yamulma ve dıslerın uc kısımlarında kırılma oldu
Burcc MinnakAsel gece salya akıtma yada popo kaşıma varmı? Benim oğlumda da vardı diş gıcırdatma meğer parazit varmış, bitkisel takviye kullandık şuan diş gıcırdatma sıfır
Mirayasel42 Nghn_00 bizimde bugun başladı bende çok tuhaf olurum yapma kızım diyorum ama çok küçükler anlamazlar suan ama elimde olmadan yapma diyorum 😃😃
MinnakAsel Burcc salya akıtma durmu var ama.popo kaşıma olayi hiç denk gelmedim çok aktif bir çocuk aslında konuşuyor da piskilojik olduğunu düşünmüyorum bunun için hangi bölüme götürmem gerek
RainOverMe Mirayasel42 dıkkat dsgıtacaksınız mecburen yapma etme degıl de baska yone yonlendırın bızımkı bazen ıse yaradı bazen yaramadı asınma oldu malesef 🤦🏼 Halen de yapıyor alıskanlık olmus uykuda bıle yaptıgı oluyor
Daylin1 Mirayasel42 10 aylık oglum var 4 dişimz var aynı durumu bzde yaşıyoruz o gicirtattikca bnm dişler kilitlenio adeta😮💨😢