Umutlusimge 6 aylık bebegim dün köm köm öksürmeye basladı bugün doktora gittik prospan,macrol ve zatiden bu ilaçları verdi var mı bu durumda olan ilaçlardan biri antibiyotik :/
Ravzalp Umutlusimge zaditeni buyuk intimal geniz akintisi icin yazmistir, prospanda bitkisel oksuruk ve balgam sokturmeai icin. Gecmis olsun. Onemli olan nazal yikamadir bir bakin youtubedan duymadiysaniz. Burnu acik kalsin gunde 3-4 defa yikayin farki goruceksiniz.
Esra1616- Umutlusimge aynılarını kullandık bebeğim 5 aylık 1 haftada anca düzeldi canım düzenli kullan ilerlemeden benım bebegım de almıyordu ilacı biborunun ucuna döktüm mama sanıp ilaçları yedı
EsraElisa Umutlusimge bize neden vermiyolar acile götürdüm yarım ölçek şartıyla antibiyotik verdi biraz geçti tekrar başladı 5 aylıktan beri böyle şimdi de 6 yız sizinde böyle öksürüken tıkanma oluypmu
Umutlusimge Ravzalp Ravzalp tam içiremiyorum hiç sürekli püskürtmeye çalışıyo baya zorlanıyorum içirirken :( teşekkür ederim bilgi için sağolun
Neslihansezen Ravzalp nazal yıkama bende yapıyordum ama kulak ağrısı yapıyo doktor çok kızdı az daha kulak tüpü takılacaktı kızıma 😟 nazal yıkamada tamam burun açılıyor ama bu sefer kulağa su kaçıyor
Habibetlppp Umutlusimge öksürük yoktu sadece bogaz kızarıklığı vardı hafif ateş 3 günde toparladı geçenlerde tekrar hasta olduk gene zaditen verdi doktor yanında da hava verdi bide azitro diye antibiyotik öksürük vardı ses kısıklığı burun akıntısı onu da 3 günde atlattık size de çim geçmiş olsin
Ravzalp Neslihansezen bir sorun yasamadik bir aydir araliksiz gunde 3-4 defa devam ediyoruz doktor tavsiyesiyle