ilknurdnc68 sezeryan oldum doğum yaptıgından beri kabizdim be iki haftadır afedersiniz büyük tuvaletimi yapınca kan geliyor basur oldum galiba ne yapıcam nasıl geçicek bilmiyorum canım çok acıyor
Avsin ilknurdnc68 duphalac surup kullanabilirsiniz çok iyi geliyor. Bir de geceleri yatmadan önce pamuğa zeytinyağı döküp koyabilirsiniz gece boyu durunca baya iyi geliyor. Geçmiş olsun
Zeynephsy Ahsenmelek1 canım yediğine dikkat et basura 2 sene önce tutuldum yediğim an hemen kanla beraber tuvaletimi yaparım çok açıyor en başlarda daha kötüydüm ama şükür şimdi iyiyim yemene bak patlıcan bulgur zitti haberin olsun
Defnedilan34 ilknurdnc68 hangi melhemi yazdı acaba bendede çıkmış bugün farkettim cumartesi pazar girdi doktora da gidemiyorum belki iyi gelir
Ahsenmelek1 ilknurdnc68 bende de bazen geliyor her tuvaletimi yaptığım zaman gelmiyor küçük bir parça da elime geliyor dışarıya çıkmış
Nghn Hamur ve kızartma yersem hemen kabız oluyorum ve bende de aynı sorun. Kremler filan işe yarıyor tamam da kalıcı çözüm değil, sanırım sürekli beslenmemize dikkat edeceğiz.