Eda5358 5.5 aylık kızıma uyku eğitimi vermeye karar verdim. Çok detayına inmedim ama genel hatlarıyla araştırdım. Danışman eşliğinde yapmayı düşünüyordum ama buradaki bazı postlarda tek başına yapan anneleri görünce deneyeyim dedim. Şehir dışından annem ve kardeşim bu süreçte yardımcı olmak için yanıma geliyorlar. Sizden ricam önerileriniz tavsiyeleriniz varsa bu konuda yardımcı olur musunuz?
milletsanaseymiolacak Eda5358 karat Eda5358 bence Keske tek basınıza olusaydınız Cünkü malesef ağlatmasam eğitim verilmiyor ve anane teyze dayanamayıp karşı gelebiliyorlar
Sontvbukucu Eda5358 canim post açtım oraya bakar misin uyku egitimi veriyorum diye @Jelibonsmom @NaimeYilmaz @HappyKids merhaba ben gunduz uyku egitimi postu açtım basa tutturulmasini talep ettim ama dönüş yok bakin anneler hala post aciyor yardımcı olmak istiyorum ama postum görülmediği için yardımcı olamıyorum
Eda5358 milletsanaseymiolacak Eğitim sürecinden biraz bahsettim engel olacaklarını düşünmüyorum. Bunu bilerek geliyorlar ama tam olarak süreci nasıl yöneteceğimi kestiremiyorum.
guno Anneniz ve kardeşiniz nasıl yardımcı olacak merak ettim. Uyku eğitimi tek kişi ile olur yani biz siz bi anneniz uyutamaz ki, bebeğin kafası karışır. Ben uyku eğitimi aldım. On günün sonunda eşim rutinlere dahil oldu.
Eda5358 guno Uyutma esnasında zaten tek olacağım. Yorucu bir süreç olacağı için destek olmaları açısından yanımda olacaklar
milletsanaseymiolacak Eda5358 bende pazartesi başlayacağım kimden aldınız açana ? Biz Sema çakıcı akça