Svgcarim Günde 3,4 kere değiştiriyorum ama genellikle 3 tane oluyor ve çok dolu olmuyor . Normal mi acaba yoksa doktora götüreyim mi gündüz mama gece anne sütü alıyor. Birde geceleri bezi bağlıyorum sabaha kadar çiş yapmamış oluyor sonra yapıyor
Rumuz_13 Svgcarim gece çiş tutması normalmiş çünkü böbrekleri o an aktivitesi daha durgunmuş bir çol hocaya sordum normal dedi. Diğer konu için benim bebeğimde bu dönemde iştahı ilk zamanlara göre baya düştü haliyle bez sayısıda ama yemesi iyiyse kilo takibinde belli olur durum stres yapmayın huysuzluğu yoksa ve aşırı iştah kaybı yoksa
Deletedmom_123 Svgcarim bizim doktorumuz gece çiş yapmamasını normal görmedi kaka sayısı nasıl günde bir kere veya daha fazlaysa süreci biraz daha izleyin eğer az ise doymuyordur
Svgcarim Rumuz_13 huzursuzluğu çok Şükrü yok ama doktora götürecem çünkü normalde böbrek daralması var korktum biraz
Svgcarim Deletedmom_123 mrh kaka uzun zamandır çişi normal olduğu zamanlarda da 3,4 günde bir yapıyor yani normal değil mi hergün mü yapması lazım
Deletedmom_123 Svgcarim kuzu bu konuda müzdarp olduğum için söylüyorum bence bebişe mama az geliyor çiş sayısı bebeğin doyduğunu kaka sayısı yeterli kaloriyi aldığını gösterir Benim Benim bebeğim de dört aylıkken 3-4 günde bir kaka yapıyordu çok az çiş yapıyordu burda herkes 10 güne kadar kaka yapmaması normal dediği için bende ihmal ettim sonra doktora bi gittim hiç kilo almamış memeye ek mamaya başladım hem meme hem mama gidince çişi arttı kakası artı kilo aldı
_Lavinya Deletedmom_123 Svgcarim Merhaba. Bebeğim 4.5 aylık. 1 aylık bitiminden itibaren kakasını en erken 3 günde yapmaya başladı. Şu anda mesela 5-6 günü bulduğu zamanlar oluyor. Doktorumuz her sormamda bir sorun olmadığını söyledi. Sanırım sizin dediğiniz gibi kilo alımına baktığından. Sadece bağırsak icin takviye bir ilaç verdi. Bu arada gün içerisinde çişli bezleri dolu ve sayısı fazla.
Svgcarim Deletedmom_123 ama bende hem mama hem meme veriyorum 5,5 aylık gündüzleri emmiyor. Geceleri emiyor gündüzleri hep mama. Ama anca 3,5 felan saatte 120 cc zorla bitirtiriyorum tükürüyor diliyle itiyor napacam ben acaba
Svgcarim Hale0108 hayır mama veriyorum anne sütünden kilo almadığı için mamaya başlamak zorunda kaldım sütüm var ama kilo almıyor 😔