ipekgumen1 10 aylık oğlum gece sürekli uyanıp emmek istiyor eşimde bugün bu mamayı almış gelmiş kullanan anneler var mı memnunmusumuz yatmadan önce versem gece tok tutar mı bilemedim
benkosarim ipekgumen1 vallahi içeriğini çok övüyorlar ben kızımda kullandım ama bir numarasını biraz kabızlık yaptı doğal keçi sütlüymüş benim okuduğum kadarıyla insanlar çok memnun olduğunu söylüyor
kasimonbes ipekgumen1 hastanem hipp verdi basta Sezeryanim sutum gelmedi. Hipple devam ettim ana bi ara golden goata gectim o bizde kabiz ve gaz yapti tekrar hippe dondum. Memnunuz suanlik. 1 i kullaniyoruz bizde
birminikbebekannesi ipekgumen1 Ben oğluma kullandım hiç mennun kalmadım tok tutmuyor res iken ama kaşık mamalarından çok memnunum
ahlas26 ipekgumen1 kilo almiyo almiyo demişler öyle bişey yok bu arada her benim oğlumun kilo alımı gayet iyi şu an. Diğerleri çok gaz yapmisti
Olimbonii ipekgumen1 1 numarasini 2 aylik bebeğime kullanıyorum tok tutan bir mama kilo aldirimida güzel iyi besliyor
Asldrk ipekgumen1 baştan beri hep kullandık bu mamayı biraz fazla yapıp içiriyorum geceleri çok tok tutuyor uyuyor 2 aylıgızzz şuan
Sdfaks ipekgumen1 ben 3 aylık bebeğim 2 ayı geçti kullanıyorum çok memnunum hiç bağırsak şikayeti yapmadı her 30 cc de 1 ölçek koyuyorsunuz 3,5 aylık bebeğim 90-110 cc arası içiyor
Sdfaks ipekgumen1 bence tok tutuyor sizinki bi 170-200 cc arası içer içeriği güzel ve güzelde kilo aldırıyor