Nisaeyluls Arkadaslar merhaba bebeğim 7 aylık oldu fakat hiç emeklemiyor yuz ustu bırakıyorum gitmiyor sıkılıyor hemen ne yapmam lazım? Sizin minikler nasıldı
DevrimciAnne Nisaeyluls 4 aylık sürünüyordu asker gibi sonra dizlerine kalktı ve şimdi çok daha aktif emekliyor ve bir yerlere tutunarak ayağa kalkıyor 8 aylık olduk her çocuğun süreci farklı ve emeklemek gelişim basamağı değil ☺️
AliKuzey12 11 aylık emekledi, 17 aylık yürüdü , malesef onlar istemeden hiçbirsey olmuyor , yinede tesvik etmeye çalışın onune sevdigi oyuncakları yada ilgisini cekecek seyleri , kumandayla emeklemeye baslamıstı benimki uzanırken
Nisaeyluls AliKuzey12 evet tesvik ediyorum surekli kumandaya bayılıyor bizimki aynı sizinki gibi😁 bakalım bekliyoruz gercekten her cocuk kendine özgü saglıklı olsunlarda💜
AliKuzey12 Nisaeyluls evet sağlıklı olsunlar da zaten bir sıkıntıları olsa belli ederler , fakat biz anneler olarak acele ediyoruz bazen , her cocuk aynı olacakmış gibi daha bebeklikten kıyaslamalara baslıyoruz, 7 ay daha cok minicik annesi zaman verin bebeginize genellikle 9 ayda baslıyolar ortalama ama benim bebişim gibi üşengeçse 11 ayıda buluyor 🥹