Dilara_5133 Kaynanamin arkadaşlarından birtanesinin dudağında uçuk vardı ve çocuğu öptü bende bilmiyordum uçuklu insanin bebege yanasmamasini birsey olurmu korkuyorum
amansallagitsin Dilara_5133 doktorunuza danisin lutfen bnm 13 aylk kizm var bnd ucuk ckmsti gecene kdr opmedm yani sizin kac aylik
Hamzaninannesi1411 Dilara_5133 bende de uçuk var 3 gündür bebeğimi öpemiyorum dün krem yazdırdım doktora onu kullanıyorum
ikiaslanannesi Dilara_5133 uçuk olsun olmasın 2 aylık bebeği öpmek hangi akla sığar ya. Yeğeni olsa, torunu olsa neyse. Ama uçuk ciddiye alınması gerekiyor bence hemen doktora danış
amansallagitsin Dilara_5133 doktorunuza danisin gozlemleyin bebeginizi nrmlde ucuk virusu brz skntili bi virus caninizi skmak istemem bu yuzden tedbirli olmakta yarar ver
Emsaldgr Dilara_5133 doktorunuz neyi takip etti peki bizim doktorumuz elinizi temiz tutun emzirirken maske kullanın dedi sadece
Dilara_5133 Emsaldgr vucut ve el hijyenik özen gösterin dedi bebegi banyo yaptirin gecikmeden dedi buladar
Mminnakanneee Dilara_5133 sizi korkutmak istemiyorum ama bi belgesel izlemiştim bebeklerin uçuğa karşı savunma mekanizması yoktur o yuzden farklı tepki verirler hasta olurlar yetişkinlerde uçuk şeklinde bulaşır bi doktora gidin nolur nolmaz inşallah bulaşmamıştır geçmiş olsun
Tweetyy Dilara_5133 inşallah olmaz benimkininde ucuklu değil ama sürekli uçuğu tekrarlayan biri optu ben yetisemeden 6.hastalik oldu ucuktan geciyomus