Pinar9 siz gerildiginiz icin o da geriliyor sizin her halinizi hissediyor siz boyle oldukca daha da cok uzar bu surec. Kendi kendine uyumasi aylar sonra olucak simdiden kendinizi hazirlayin. 5 aylikken ise dondum gece bin kere kalkti hic uykusuz aylarca yasadim ama hala ona egitim vermeyi dusunmedim omrunuz boyunca onunla bu sekilde yasamicaksiniz maksimum 2 yil. Bir daha sarilsaniz bile uzunca yaninizda durmuyorlar zor evet ama tadini cikarin bu gunlerin kiymetini bilin en en zor ama en guzel aylari bu ilk aylar. Hepsi inanin geciyor uykusuzluktan da bizlere birsey olmuyor. 1 yasa kdar aramizda yatti hatta ama 1 yas sonrasi kendisi odasini ayirdi birakin yatagi ayirmayi tek basina odasinda kendi yataginda yatiyor hem de ben hic bir caba sarf etmeden. Demek ki bu zamanda kendini hazir hissetti diyorum iyi ki vermemisim egitim iyi ki bolca birlikte uyumusuz iyi ki cokca sarilmisim vs. size de oneril aceleci davranmayin psikologlar asla onermiyorlar bebegi desteksiz uyutmak bebegin kalbinde omurluk yaralar aciyor anneye olan guven ilk orda gidiyor, iyice arastirin sonra karar verin dilerim🌸