anorganikanneeee Güzel anneler merhaba, Bugün kızımın IgE total değeri 565 çıktı. Doktor alerjisi olabileceğini söyledi. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
eylulannesii anorganikanneeee alerji testi yaptırıp neye alerjisi var öğrenip diyete başlayabilirsiniz 🤗
Minnakkk anorganikanneeee yani bence anormal derece de yuksek cıkmıs. Bizim 47 cıktı alerjiye yolladı hatta suan muayne olmak için bekliyoruz hocayı deri testi ve kan testi yapıldı bakalım ne diyecek doktor
anorganikanneeee eylulannesii daha önceden de yaptırmıştık. IgE düşüktü ve alerji testinde de birşey çıkmamıştı. Şimdi bu kadar yükselmesi şaşırttı beni
anorganikanneeee eylulannesii hayır. Bi kaç gündür ateşi vardı kontrol amaçlı götürdüm. Doktorumuz kan testleri istedi. Hepsi referans aralığında, IgE total yüksek çıkmış sadece
turuncuelma anorganikanneeee genel kan testi yapılmış, süt yumurta vs bakılsa değer yüksek çıksa ona alerjisi var denilir. Bence alerji doktoruna gidip hem deri hem kan testi yaptırın. Bebeğiniz kaç aylık?
anorganikanneeee turuncuelma turuncuelma 2 aylıkken gıda paneline bakıldı. Herhangi bir şeye alerjisi çıkmadı. O zaman ıgE’de çok düşüktü
Minnakkk anorganikanneeee bizim kan ve deri testleri temiz cıktı simdilik Bi alerji durumu gozukMuyor dedi doktor bikac testini cıkmamıs yarın belli olacak onlar da
turuncuelma anorganikanneeee Ek gıda dönemi boyunca verdiğiniz ürünlere tepki verdiği oldu mu hiç? Kızarıklık döküntü kakada kan vs
anorganikanneeee turuncuelma hayır hiç olmadı.gaita testi falan da yaptırmıştım 2 aylıkken temiz çıkmıştı. Ev tozu akarına karşı alerjisi olabilir dedi