nalanzkaplan Kızlar merhaba ferace için önerebileceğiniz güzel bir site var mı siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz birbirimize yardımcı olalım
zarifbirhanim nalanzkaplan Suhneva, eminosbutik, ipekstil ve aysenurdeveci bu sayfaları tavsiye ederim. Buralardan alıyorum ben
nalanzkaplan zarifbirhanim her güne giymelik günlük spor bir ürün arıyorum hem tesettüre uygun hem ferace önerebileceğin bir model var mı yada kendinin kullandığı
Deletedmom_27 nalanzkaplan bu feraceyi genelde parka giderken markete giderken hemen üstümü giyerim yani parkta Belki 100 kişi sormuştur nereden aldın diye ya da ben de bu şekilde diktireceğim diye
2bebelimom_ nalanzkaplan üstte bir bayan yazmış bende oralardan alışveriş yapıyorum ağır güzel ürünleri var Spor tarzı bakarsan da tesettür dünyası ve moda Selvim var
zarifbirhanim nalanzkaplan Bahsettiğim sayfalarda günlük kullanıma uygun bol hanim hanımcık feraceler var. Kumaşları dikimleri de kaliteli
Deletedmom_27 salakmisincemilee 🥰 Teşekkürler cnm başka sayfalarda da görmüştüm ama kalitesini bilemem araştırın isterseniz