minigiminannesiyim Anneler muayeneye kaç kere gittiniz? Iki gözümüzdede rop varmış ama müdahale edilmelik degilmis suan takip ediyorlar. Haftaya yeniden cagirdilar. Sizde nasil oldu?
barbunyalikek minigiminannesiyim kaç haftalık doğdu. Bizde gittik çok zor bi süreç vallahi. Rabbim yardım etsin. Ama mutlaka yaptırın. 🙏🏻
Nur1212 minigiminannesiyim 26 haftalık doğdu 108 gün küvezde kaldı taburcu olduktan sonra hafta 1 le devam ettik daha sonra iki haftaya çıkardı daha sonrada üç sonra bitti bizim yani 5 6 kere falan götürdük biz bu arada hiç müdahale olmadan atlattık inşallah sizde atlatırsınız ve lütfen kontrolleri aksatmayın🙏🏻
neslicanben minigiminannesiyim şimdi tam da 3 saattir rop için muayene olmayı bekliyoruz hastanede 🤦🏻♀️ 28 haftalık doğdu benim kızım rop 2.evre idi 6.ayına kadar 7 kez gittik sonra geçti. Şimdi de 1 yaş muayenesine geldik
Tubasahra Kızım 4. muayne de tamamlandi.2 tanesi hastane de yapildi 2 tanesjne biz gittik. Oglum 2. muaynesin de tamamlandı.Oda 1 hastane de 1 biz goturduk.
bet06 minigiminannesiyim benim bebeğim 27.haftalık doğdu, 31 haftalıktan beri her hafta kontrol ediliyor hatta agresif ilerleyen bi cinsti lazer tedavisi oldu , kontroller devam ediyor her hafta