Huzur_kokulumevlat Kızlar bugün menünüzde neler var hadi biraz fikir alış verişi yapalım bende fırına patates et bilmiyorum karışık bişiler atacam yanına bulgur pilavı yoğurt çorbada düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemedim siz de neler var🤷♀️🤗
Saafie Huzur_kokulumevlat Arkadaşım gelecek o yüzden ev yapımı mantı, tava böreği ve Kemalpaşa tatlısı ☺️
Dedimolabilir Huzur_kokulumevlat dunden kalan kiyma harcim var onu da karni yarık yapacagim. Dunden bir kazan corba var . Yanina da bulgur pilavi tereyagli😊 salata da yaparim ohh mis.
mamanveutdormir Huzur_kokulumevlat tavuk sote soğanlı biberli domatesli yanına pirinç pilavı çokta az mercimek çorbası
Huzur_kokulumevlat simiyyy yarına da bunu yaparım inşallah ya da hafta sonu mantarı da özlemişim teşekkür ederim 🥰🥰 hergün ne yapacağımızı şaşırıyorum artık
simiyyy Huzur_kokulumevlat ben pazar günü oturup haftalık menüyü çıkarıyorum pazartesi günü bir haftalık market alışverişinide yapıp çekiliyom artık böyle bi çözüm buldum iyide oldu 😊
Huzur_kokulumevlat simiyyy yaa mantıklı ama bende eşimin çalıştığı yerde yemekhanede liste geliyor wp gruplarına ona çaktırmadan ekran resmini alıyorum 😂 Bi iki sefer yaptım sonra malzemeleri denk getiremedim bişiler oldu bıraktım 😂
baykuskiz_ Huzur_kokulumevlat karniyarik ve makarna ustune teyzem de musakka getirmis hahah patlicana doyucaz 😂
simiyyy Huzur_kokulumevlat valla tavsiye ederim zaten bir annenin kafada düşünceler yığınla kol geziyor bari şu yemek işini dertetmeyelim dedim tavsiye ederim
Beraninannesii Huzur_kokulumevlat Büyük ihtimal makarna çorba felan yapar yada poğaça tarzı her hafta gittiğimiz için artık az çok kestiriyorum 😂
Huzur_kokulumevlat simiyyy teşekkür ederim mutlaka bunu uyguluycam hafta sonu liste hazırlıycam dediğiniz doğru zaten kafamızda yığınla düşünceler var birde yemek ne pişirsem