Cgdmrts
Göğüs ucu yaraları nasıl geçer. Ağrıdan emziremiyorum.
Hygieia
Ben en çok garmastandan fayda gördüm garmastan+avent göğüs kalkanı.. bi de emzirmek yerine 1 kez sağarak 3-4 saat dinlenmesini sağlayınca çok faydası oluyor
Busenin
Hiç bir ilacın faydası olmadı saf zeytinyağı tamamen geçirdi her emzirmeden sonda sürdüm ve haftasına düzelmişlerdi ayrıca göğsümden emerken bebeğede faydası oldu rahat rahat kakasını yaptı ☺️
Melike13
Bana hic bir sey fayda etmedi silikon gogus ucu avent gogus kalkani saf zeytin yagi lallnsinoh krem denemedgm sey kalmadi suan hicbsy kullanmiyrm sütümü sürüp kuru birakiyrm 3 gundur iim cok sukur 😒
Bsraaltnk
Evomere yazmıştı doktorum silinmeden emzirilen bir kremdi faydası vardı ama çabuk iyileştirmedi daha sonra hametan ve e vitamini önerdi üçünü dönüşümlü kullan dedi. Ama hametan göğüs yaralarımı daha dançol açdı artık bebeğim emzirirken kan emmişti bir gün ondan sonra hepsini bıraktım sağarak verdim 2 gün sütümü. Sadece kendi sütümü sürdüm havalandırdım tekrar emzirmeye başladım çünkü emzirmedikçe geçmiyor. Artık daha az acımaya başladı en azından ağlayarak emzirmiyordum emzirip kendi sütümü sürüp biraz havalandırarak şuan hiç bir yaram kalmadı acımıyor bile 🤲 ben 20 gün çektim umarım sizde en kısa zaman da atlatırsınız gerçekten çok zor 🤦♀️🌸