Ozge_5555 15 gün sonra bebeğimin kalça ve göz için kontrolu kalça için çocuk polikliniğine götüreceğim göz için çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru mu bakıyor yoksa göz doktoru na mi goturmm gerekiyor
cutiebun_ Ozge_5555 kalça çıkıklığı için ilk önce çocuk doktorunuza götürün o sizi ultrasona yönlendirecek. göz muayenesi için direkt göz doktoruna gideceksiniz. 😊
Ozge_5555 Aysegul93 teşekkür ederim cnm hastane uzak olduğu için bilgi almak istedim 12 sinde işitme testi var ve hepsini bir günde çıkarmak istiyorum hem göz hem kalça kontrollü icin
Ozge_5555 cutiebun_ çok teşekkür ederim cnm çocuk doktoru na randevu buldum göz e bulamadım sabah gittiğimde ins randevu bulabilirim sıra verirler ins
Ozge_5555 cutiebun_ cnm birşey daha soracağım 12 sine randevu aldım ve kızım 28 günlük oluyor çekerler dimi ultrason
Aysegul93 Ozge_5555 kalça çıkıklığı için 40 tan sonra daha iyi olur uygun olur doktorlarda hep böyle öneriyorlar sizin doktorunuz erken mi yönlendirdi
Ozge_5555 Aysegul93 yok yönlendirme olmadı da 1 ay sonra göz ve kalça kontrollü için muayne oluyor ya bnm 12 sinde işitme testi var hastane uzak olduğu için gitmiskene yaptırmak istiyorum 40 dan sonra önerildiği ni bilmiyorum
Aysegul93 Ozge_5555 40 tan sonra yapılır bende hemşireyimde bu zamana kadar hep öyle önerdiler benimde bebeğim 45 50 günlüktü öyle önerdi doktorumuz ama tabi siz yne de sorarsınız
Ozge_5555 Aysegul93 tamam cnm 12sinde gitcem zaten gittiğimde sorarım ozamn yaparlarsa yaptırırim yapmazlarsa ne zamn cagirirlarsa o zamn giderim genel kontrole götürdüğünde hicbirsey demediler su zaman getir diye bilgilendirsiginiz için teşekkür ederim