Godfellas_2021 Kızlar eşime doğalgaz yardımı yapmıştık başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor şimdi ne yapmamız lazım nasıl bi yol izlememiz lazım acaba bilen var mı faturayı ptt ye mi götürcem yoksa onlar mı hesaba yatırıcak bide her ay mı acaba
Ozlem2904 Godfellas_2021 günaydın başvuruyu nerden yapıyoruz acaba? Birde birtek çalışanlar mi basvurabiliyor evde oturan bende başvurabilir miyim?
Brutal-Betty Doğalgaz faturası ve yardım kime çıktıysa o kişi kimliği ile beraber PTT gidip yatıracak
Godfellas_2021 Brutal-Betty teşekkür ederim canım peki doğalgaz yardımı ile sosyal yardım aynı şey mi mesela bizde doğalgaz yardımı kabul edilmiştir yazıyor sadece yani bu herhangi bi nakdi yardım değil dimi hani ayda para alıyorlar ya onu soruyorum sağol şimdiden cevabın için
Brutal-Betty Ozlem2904 özellikle zaten evde çalışan kişi sayısı az olunca çıkıyor yardım. Üstüne mal varlığı olmayan aynı evde iki sigorta yoksa çıkıyor
Brutal-Betty Ozlem2904 e devletten başvuru yapıyorsunuz sosyal yardım başvuru hizmeti yazın oradan başvuru yapın
Brutal-Betty Godfellas_2021 hayır canım ikisi ayrı doğalgaz da para vermiyorlar sadece fatura yatırıyorsun iki sefer birinci dönem şimdi veriliyor 2.donem Şubat Mart gibi yatacak. AİLE DESTEK PAKETİ İçin yeniden başvuru yapacaksınız
eymeninannesi11_ Brutal-Betty nasıl yani bu ay dogalgaz için ödeme yokmu yani Şubat martta mı yapılacak benimki yeni onaylandı da bende sevindim yatar diye bu ay fatura düşer dedim çok geliyor cunku 850 geldi bu ay önümüzdeki ay 1200 gelir en az
Brutal-Betty eymeninannesi11_ yilda iki sefer ödeme yapılacak onaylandı ise hafta içi miktar yazar PTT kurum ödemelerinden bakarsınız PTT den yatırıyorsnz. Diğer ödeme Şubat ya da Mart ayında yatacak
Mirancinarmom Brutal-Betty merhaba benim doğalgaz desteği çıkmış parada yatmış ama ben faturayi ödedim aceba içerideki para silinir mi diğer aya devreder mi bilginiz var mı
Brutal-Betty eymeninannesi11_ onaylandı yazıyorsa hafta içi miktarı da yazar PTT den o çıkan miktarı düşüyorlar üstüne ne kadar geliyorsa siz veriyorsnz
eymeninannesi11_ Brutal-Betty hım tmm pardon anlamamışım ben sandım miktar yazacak sadece ama şubatta yatar sandım tmm öyleyse iyi.teşekkür ederim