Mbrre Busedkmn dikisleri gazli beze batikon surup kapattım tene iç camasirina dememeli her tuvalet çıkışı değiştirilmeli 2 haftada düzeldi batikon sizsini vs aldı ve dikis tarafına oturma hiç diğer tarafa yan otur ozman hızlıca iyilesir çok geçmiş olsun 🌼
bebekmehmet Busedkmn benim doktorum sadece kuru tut dedi hiç birşey kullanmadım kendi kendine düştü 20-25günde hepsi
kubrella Busedkmn bende doktorumun verdiği kremleri sürdüm sadece daha 40 imiz çıkmadı onuda düzenli yapamadım şimdi arada sızlıyor sadece dert bir yere oturdugumda falan hafif sızlıyor
betulunmevasi Busedkmn sadece kuru tut dedi ebe bende kuruttuktan sonra pamuğa batikon damlatip sürdüm
Umutaras13 Busedkmn benim doktorum batikonu saf kullanma dedi 1 litre suya bir kapak dök ılık su yıka ve güzelce kurut öyle yaptım ve kremle ağrısı daha hafifledi
Melissamom Busedkmn doktorum baticon ya da krem önermedi. Sadece kuru ve temiz tutmami söyledi. Kurutamadigindan emin olursan fön makinesini uzaktan tutup iyice kurutabilirsin demişti. Öyle yaptım hiçbir şey kullanmadım.
ismiyok_ Busedkmn doktor hiç bir şey sürme dedi sadece kuru tut demişti her tuvaletten ve duştan sonra kurutma makinesiyle kurut dedi ben onu sürekli yapmamıştım 40 günü geçmişti düşmesi düzenli kurutunca hemen düştü