Threechildmother Kızlar bebeğim 40 günlük şu son 20 gündür uyumuyo desek yeridir sabahlara kadar uyutmaya çalışıyorum ama yook ben yoruluyorum o banamısın demiyo neden olabilir
basaksahinx Threechildmother bi neden olması gerek yok genelde ilk zamanlar dünyaya adapte olmaya çalışır. Kucak ister. Gazı muhakkak az da olsa vardır zamanla düzelecektir
Berilsmom13 Threechildmother ay ilk aylar ne güzel uyurdu sürekli 2 saatte bir kalkar emer uyurdu saat 3 ten beri sürekli uyanıyor cinnete ramak kaldı 🤦🏼♀️
Ecemilay Threechildmother benimki de aynıydı uyusun diye arabayla çıkarıp gezdiriyorduk o kadar diyim şu an iki aylık gece 1 kere kalkıyor sabredin düzelir inşallah daha küçük 🙏🙏
Threechildmother Yenianne0_ peki seninkide aynımı benimki çok keyifli yani aglama yok bi ağrı sızı yok emmesi güzel karnı tok ama uyumuyo sürekli etrafımı izlemek istiyo yani uyumak istemiyo gibi sanki
Threechildmother Berilsmom13 kıyamam ya valla anne olmak çook meşakkatli 🤗 işte bende ilk aylar bol bol uyur diye hayal ediyodum ama öyle olmuyomuş sürekli uyanık
Berilsmom13 Threechildmother bizde diş çıkarıcaz muhtemelen sürekli uyanıyor o yüzden bide burnu tıkanmış kalktık onu açtık şimdi inşallah uyur 🤦🏼♀️
Threechildmother Ecemilay Ay inşallahhh düzelir çok moral verdi şuan bunu okumak 😊 zira uykusuzluktan gözlerim kan çanağı
Ecemilay Threechildmother bizimkinin gazı vardı mamasını biberonunu değiştirdik bugün 11 de yattı 4.5 da uyandı geri uyudu 6 da uyudu 9.5 da uyandı şu anda uyuyor😂😂
anayimbennana Threechildmother 55.günden sesleniyorum hala uyumuyor 🤤 ama gene 20 günlük ten daha iyi
Lina11 Threechildmother 3.aydan sesleniyorum günü gününü tutmuyor. Bir bakmışım uyumuyor bir de bakmışım mışıl mışıl uyuyor. Ben ilk başlarda eğer uzun süre uyumazsa gece 12 gibi bebeği yakmayacak en sıcak su sıcaklığında duş aldırıyordum. Arkasına da hemen emziriyordum. O bebeği 4-5 saat bir uyutuyordu bende biraz dinlenmiş oluyordum
Ecemilay Happymomnes ayyy sürekli mızmız dersiniz dile çıkmış bi de her dakika hınne hınne yapıp duruyor 😒