MH2022 Bebegım 1aylık üç gündür bende burun akıntısı vardı zaten dünden beride bebeğimde bir hırıltı var burnunu temızlıyorum ama geçmedi şimdide çok nadirde olsa öksürüyor emmek istemiyor naptımsa ateşi yok ama korkuyorum nöbet tutuyorum başında doktora götüreceğim yarın umarım kotu bisey yoktur 😑
Aysima58 MH2022 goturun bence bendede aynisi olmustu ilerlediyse antibiyotik basliyorlar bu aylarda hic hizli ilerliyor cigerlerine iner demisti doktor
Tugcozden MH2022 bence direk acile götürün bizimde böyle başlamıştı ciğerlerine indi 5 gündür yoğun bakımda yatıyor bebeğim sakın geç kalmayın direk götürün bu aralar çok yaygın bebeklerde bu vaka benim bebeğimde 15 günlük. Ateş hiç olmuyo bu hastalıkta zaten ateşlenmesini beklemeyin
MH2022 Bentuce25 içim rahat etmıyor ama saatlerdir uyandıramadım korkuyorum bisey olacak diye altını bile açtım 3bıcuk saat oldu baygın gibi sanki ıslak pamukla yüzünü sildim acıkır uyanır dıye düşündüm memede istemiyor
Berilsmom13 Bentuce25 yok bu çocuktan çocuğa değişiyor benim kızım ateşlenince çok sakinleşiyor bayılıyor resmen gözlerini açamıyor
Salihakabaktan19 @“MH2022”#öksürüğü hırıltısı geniz akıntısından olabilir nebülizator varsa evinizde hava verin serum fizyolojikle geçmiş olsun
Aslancoo Salı akşamı Burun tıkanıklığı, hırıltı, hafif öksürük ile başladık. Dün öğlen acile götürdüm. Bronşit neredeyse ciğerlerine inmiş dedi. 1 gün içinde düşünün. Bebelerde çok hızlı ilerliyor hemen götürün hiç beklemeyin
MH2022 Yaaa hepinize geçmiş olsun bende hemen randevu alıp götüreceğim burnunu temızlıyorum gene de gitmiyor hırıltı çünkü inşallah geç kalmamışımdır😢