Hellomoto Kızlar sadece evden çalışabilirim ne alıp satabilirim internet üzerinden fikrinize ihtiyacım var.
Zeliha27mira Hellomoto Ben ıslak mendil aldım 20 koli toptancıdan kârımı koyup sattım şuan elimde 2 koli kaldı 1000 lira biriktirdim gram altın almayı düşünüyorum.
mehmel54 Hellomoto merhabalar bende sizin gibi evden çalışabileceğim bir iş arayışı içindeydim ve buldum isterseniz özel tartışmalar bölümünden bana ulaşın yardımcı olayım
Mimoza-kizim Hellomoto biz bez alıp satıyoruz canim birde epoksi magnet yapıp satiyorum el işin guzelse makrome anahtarlık yapabilirsin yada boncuklardan anahtarlik yapabilirsin amigurumi anahtarlik oyuncak olabilir 🥰🥰
Hellomoto Cerenaras14 el becerilerim yok açıkçası boncuk paketleme vs yapamam.umarim biri yardımcı olur
Hellomoto Cerenaras14 kaç yaşında acaba çocuğunuz mesela satış yaparsan kargolama kim yapar eşin yardımcı olurmu
Cerenaras14 Hellomoto 5 aylık şuan kargolama işinden eşim anliyo yapar müsait olduğunda ama izinli olduğu günler anca
Hellomoto Zeliha27mira Allah bereket versin daha yeni başladınız heralde demi 20 koliden 1000 tl kar ettiniz demi ne kadar sürede satabildiniz
Zeliha27mira Hellomoto 3-4 ay falan oluyor canım genelde çocuklu kişiler aldı çevremden de alan oldu baya yakınlarıma zorla sattim hatta 🤣🤣
Hellomoto Zeliha27mira 🤣 ama canım hadi bu sefer sattın bidahaki sefere kime satarsin. 4 ayda 1000 tl çok az. Sen de toptan biseyler alıp internetten satış yaparsan daha iyi olur bence. Benim hiç çevrem yok mesela