Irmakkubra Azı ve kopek diş çıkarırken cok zorlandık hiç ateş olmazdi şuan ateşi var ateş gece çıkıyor gündüz bişi uok balgamli öksürük var burun akıntısı arada sürekli değil normal mi başka bi hastalik mi var seside karıştı
mirayveannesiii Irmakkubra Kızımın da öyleydi ben dişten şüphelendim ama sanırım salgından dolayı bi kaç gün yazdığınız belirtiler oldu daha yeni iyileşti.
anayimbennana Irmakkubra ay benim oğlumda köpekdişi çıkarıyor dediğin gibi burun akıntısı hapşırık ve çok hafif var yok arası öksürüğü oldu
elifilyas2208 Irmakkubra canm bizimde köpek disler çıkarken hiç diş ateşi olmamıştı köpek dişlerde oldu ve bı anda çıktı hiç bir şey yokken. 37 bucugu geçmedi ama öle soliyeyim vücudunda sıcaklık vardı. Başka belirti yoktu. Sen yinede öksürük ve hırıltı için gotr de daha çok ilerlemeden
Irmakkubra mirayveannesiii ateş sadece gece mi çıkıyordu sizinde kafasından başlayıp ayağına doğru yayılıyor ateşi ama sadece gece cikiyor gündüz bişi yok
mirayveannesiii Irmakkubra Evet yalnızca gece çıkıyordu bi kaç gün sürdü zaten çok şükür geçmiş olsun
569767 Şuan aynı durumdayız azı dişlerini cıkarıyor ateşle uyandık gece. Çıkıyor bizimde ateş öksürük hırıltı var acaba dişmi Bask biseymı anlamadım
Irmakkubra 569767 aynen bnde şuan öyleyim Hastaneye götürsem salgın dolu goturmesem distenmi değil mi emin olamadim
Irmakkubra isimsiz0 geçmiş olsun hepimize onlar hastalanmasin ya ben normalde sogukkanliyimdir ama bişi olunca acayip geriliyorum