Kpln71024 Kızlar 4 aylık bebeğim de bronşit çıktı sağ ciğernde enfeksiyon oluşmuş moralim çok bozuk çok 😔😔
Yusufff-41 Kpln71024 çok geçmiş olsun bizdede burun tıkanması kuru öksürük vardı sağlık ocağına götürdüm ciğerde sorun yok ama takipte kal salgın gibi herkeste varmış bu ara elinden geldiği kadar moral bozma sakin kalmaya çalış lütfen
csukran972 Kpln71024 bnim kızımında öyle olmuştu biz iğne yaptık buhar aldık antibiyotik verdi çok şükür iyiz şimdi geçmiş olsun
Zeynoopink Kpln71024 benim kızımda 4aylık oda bronşit şükür evde hava veriyorım öksürük ilacı veriyorum geçiyor az az
Kpln71024 Kpln71024 Yusufff-41 Bizde dün sağlık ocağına götürdük bişey yok salgın var dedlr geldik kızım geceden beri hep öksürdü bugün çocuk doktorna gittik bebek bronşit olmuş nasıl bişey yok diyebiliyor doktor ddi tam zamanında götürmüşm hava fln verdiler evde de uyglycz cuma ya kadar yine götrcez kontrole bakalım ne diyecekler
Kpln71024 csukran972 bizede aynı işlem uygulandı kaç güne geçti sizinki ve bebeğiniz kaç aylık çok geçmiş olsun
Kpln71024 csukran972 hadi ya bna da çok fazla geldi gibi sonuçta küçücük bebek 2 olan ve 3 olan toplam 5 kere oluyor günde