Lovecemre Merhaba güzel anneler, kızıma bactrim adındaki antibiyotik şuruptan verdi doktor cuma günü fakat kustugu için iciremiyordum. Bugün zor bela icirdim ama şurup cuma günü açıldığı için sorun olur mu günü geçmesi gibi bir problem oluyor mu?
Kahannesi Lovecemre genelde antibiyotik türevleri 10 gün kullanılıyor saklanma koşullarına göre. Kutusunu attıysanız googleden prospektüsünü bulabilirsiniz orda yazar kaç gün kullanıldığı
Mavis34 Lovecemre kutusundaki tarih geçmemişse açıldıktan sonra 3 ay içinde uygun ortamda muhafaza ederek tüketebilirsiniz. Ama bazı antibiotiklerde eczacı tarih yazıyor … su güne kadar kullanin diye ona dikkat edin
Nurahsen Lovecemre eğer granül yani kendi sulandırdığınız bir antibiyotik ise 12 gün süresi oluyor ve sulandırdığınız günden itibaren buz dolabinda saklamanız gerekiyor
Deletedmom_33 Lovecemre antibiyotik sulandırılmış toz ise 7 gün herhalde süresi diye biliyorum sonrasında kullanılmıyor
Lovecemre Kendinden sulu bu şurup, en az bir 10 günü var o zaman galiba yine de prospektusde yaziyor ise bakayım teşekkürler kızlar 🥰