Gulerrefe Sallamaktan artık bacaklarımı hissetmiyorum,bunları da 2.saat ayağımda salladiktan sonra yazıyorum. Salla dur yöntemini uygulamak istiyorum ama her yerde farklı saniye yazıyor.Konuyla ilgili bilgisi olan , yardımcı olabilecek var mı?
Deletedmom_33 Gulerrefe Bildiğim kadarıyla azaltıp veya arttırarak gidiyorsunuz. 10 dk salla 1 dk dur, 10 dk salla 2 dk dur gibi
Umut2505 Gulerrefe 5 dakika sallıyorsunuz, 5 dakika kucakta duruyorsunuz eğer 5 dakika salladiginizda uyumazsa 10 dk ya çıkartıyoruz diye biliyorum ben. Ben oğlumda uyguladım oldu fakat böyle uyumaya alışıyor. Ben evde bebek arabasında ileri geri yaparak uyutuyorum. En azından bacak ve belim ağrımıyor
Yeicyat Gulerrefe valla bnm oglan cani nasil isterse oyle uyuyor. Emerekte uyuyor sallayarakta uyuyor ayakta bi o yana bi bu yanada giderekte. Geceleride yatar halde emerek uyuyor uyaninca. Uyku egitimlerine bakıyorum da hiç bnm oglana etki edicek gibi degil ağladı mi ortalığı inletiyor:((
Gulerrefe Elisa_34 burda 2 gün önce bir konuda yazdı ,bir anne. Salla dur yöntemiyle sallamayi bıraktırmış ,ondan ogrendim bende . Bebeğimi abartmiyorum 24 saatin 23 saati salliyordum ,bu yöntemle biraktirdim hem de 3. Günde dedi.
Busrapolatt @Gulerrefe ben yanında uyuyarak artık dalmasını sağlıyorum ilk zamanlar zorlandım fakat şuan çok rahatım. Yanına yatıyorum sonra kendisi uyuyor sizde deneyin isterseniz
Gulerrefe Busrapolatt Zaten şimdi de yanında yatıyorum ama yok,çok ağlıyor dayanamıyorum. Bir de işin içine 4. Ay atak girdi , iyice dayanılmaz hale geldi uykular
Elisa_34 Gulerrefe Yemin ederim benim bebe kolik dogdugundan buyana ağlak mızmız hic durmuyo ve asla gece gündüz uykumuz yok. Psikolojim cok bozuldu bende deneyim bakim
Atahaninannesipnr Gulerrefe ben uyku eğitimi aldım salla dur değil ama ne tarz olurda olsun 5 aydan önce başlanılması doğru değil zaten 4. Ay atagi zor dönem bence 5.5 aylıkken başlayın başarı oranınız artar
Gulerrefe Yeicyat Uyku eğitimi veren kişilerin sayfalarında çok memnuniyet mesajları var ama bende bilemedim gerçekten, bebeğimde ne kadar işe yarar düşünmüyor değilim.
Yeicyat Acemimom1 aynen ayakta sallayinca ayaklarimi cektigim an uyanıyor. Dertleri ne anlamak mümkün değil:)
ruveydaensar Acemimom1 bu tek ben böyleyim saniyirdum bugün dayanamadım artık başladım salla dur deneyeceğim bakalim ise yarayacak mı
ruveydaensar Acemimom1 sallanarak uyuması problem değil aslında uyuduktan sonra uykusuna yatağında devam etse . Dizimde uyuyup uyanıyor saatlerce ben onunla oturuyorum o sıkıntı. yoksa uğraşmam bile öyle seviyorsa öyle uysun