ada_21 Kizlar perdelerim 2 senelik fakat rengi gri mor arasi birsey oldu ne yapabilirim çözümü önerisi olan var mı ???
Adababy ada_21 vansh koslalarmı almadım soda ile mi yıkamadım neler ettim çıkmadı hep sarı gri gibi duruyodu rengi ananemden öğrendim kızımın küvetine su dolduruyorum bide çamaşır suyu döküyorum tülleri atıyorum içine üstüne çıkıp çiğniyorum bi gece bekletiyorum offf o şeffaf olan su perdeleri alınca sapsarı oluyor makinamda perde ayarı var ona atıyorum kar beyazı gibi parladı
Derdimedermanspiderman ada_21 kısa da temizlenmez ki sentetik te yıkatıyorum ama derecesini devirini ben ayarlıyorum
ada_21 Derdimedermanspiderman ya uzunda cok kırışır muhabbetide var ben napacam cok bilemiyorum perde olayi bir oturmadi bende
Mavisiim Ben 40 derecede sentetik programda bulaşık makinesi tableti ve kesme şeker ile yıkadım annemin perdelerini, ekstra durulama yapmadım da. Sonuç güzeldi😊
Poyrazin_annesii Bnde bulaşık tabletı ve seker denedm ama istedıgım sonucu alamadm. Camasır sulu suda 3 saat beklettm oyle makınaya attm beyazlamştı