2-prensesannesi Lazere başlamak istiyorum ama tekrar kıllar çıkar ve param çöp olur diye korkuyorum ve çok acı hissederim diye de korkuyorum bana fikir verir misin kızlar hangi cihaz iyi hangisi iyi değil şimdiden teşekkürler
Hbora 2-prensesannesi merhaba bekarken yaptırdım 5 sene sonra evlendim evlenince hormonlardanmıdır bilmem tek tük çıktı elimle çekince geliyodu hamile kaldım ilk 3 ay çıktı sonra azaldı doğumdan sonra sadece genital bölgemde çıktı bence rahatlık çıkanlarıda makineyle falan alıyorum ki kaç sene önce yaptırdım buz lazerler acıtmıyo diyolar ama ben yaptırırken yoktu canımda okadar yanmamıştı
Lorin11 Karaköprü de bella plast vardı kuzenim ona gidiyordu çok iyi diyordu lazer seansı bittiminde bi seansta gözenek tedavisi uyguluyorlardı baya memnunda isterseniz bi görüşün orayla
2-prensesannesi Lorin11 teşekkür ederim ama orası güzellik merkezi olduğu için biraz yüksek geliyor ama kullandığı cihazın hangi marka ve olduğunu biliyor muydunuz ?
Liliyy Bn buz lazere gidiyorum 3.seanstayım baya dökülme azalma oldu tamamen bitmiyor ama azaltıyor özellikle alt bacak bölgesi farkediyo yoğun tüy kıl varsa kollarda ince olduğu için biraz azaldı bakalım en sonda nasıl olacak bende merak ediyorum