Brcnyilmzbysl selaam, oğlum sünnet oldu bugüün çok şükür bitti gitti, gitmeden önce 2 ml calpol verdim, o mayıstırdı sakinleştirdi baya, doktor önce uyusturucu krem sürdü, 10 dk bekledik, sonra iğneyi yaptı 4 yerinden pipi çevresinde, başta oğlum iyidi sakindi bacaklarını hareket ettiremediğini farkedince başladı ağlamaya, baya bi ağladı, mama biberon vermedigmden sakinleştirmek cok zordu, emzirmeye calıstım ama pozisyon gereği pek olmadı, emzirebilseydim sakin olabilirdi, yaklaşık 10 dk durmadan ağladı o anlar cok zordu😢 ama bittiğinde inanın kuş gbi hissediyorsunuz, yavrum bir daha bu stresi yaşamayacak diye. Bilincinde olsaydı cok daha zor olurmuş gerçekten. İğnenin etkisi 18 saatmiş, yani hala pipisi uyusuk, ama ben yinede ilkinden 4 saat sonra tekrar calpol verdim, cünkü cok stresliydi biraz rahatlaması ve rahat uyuması icin. Calpolden 40 dk sonrada gece uykusuna daldı. Karton bardağı yarım kesip pipisini kapatıp bezi bağlıyoruz 2 gün bu sekilde devam edicek, cumartesi öğlen bardakta kullanmayacagız. Pazartesi günü kontrolümüz var tekrar. İlk çişini yaptıgında cok az mızmızlandı ama ağlama bile degil. Yani sünnetin 10 dakikası dısında bir zorluğu yok simdilik cok sükür🙏🏻Bakalım uyuşukluğu gecince ne olucak. Tavsiyem biberon veriyorsanız biraz açken gidin sünnete ve orda sünnet esnasında besleyin, ben bunu yapabilseydim cok daha iyi olurdu, çok pişman oldum biberonla bi kerelikte olsa besleyebilirdim orda, yanında sevdigi oyuncagı mutlaka götürün , islemden sonra kucagınızdan indirmeyin ten teması yapın, cünkü cok gergin oluyor, oğlum saatlerce memede kaldı zor dingin hale gelip uykuya geçti elimi bırakmadı uzun bir süre. Bitti gitti bizimki cok sükür, darısı başınıza, kolaylıkla gecsin insallah🙏🏻