KubraResul 78 Günlük bebeğim emerken birden memeyle dövüş haline giriyor memeyi alıp alıp bırakıyo defalarca doğduğu için mi yoksa başka sebebi var mı anlamıyorum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi lütfen 🌼
TazeanneRzgr KubraResul 2 ay 3 haftalık benim oğlumda aynı şeyi yapıyor gazı geldiğinde çıkardığı an rahatlıyor ve memeyle kavgayı bırakıyor
Ebrushkaa KubraResul memeye kafa atar wgzinda tutar alır birakir inst bir ebe dinledim memenizden gelen sütun akışı azalırsa çocuk huysuzlanir diğer memenizi verin ondan ona ondan ona geçirin dedi.gazi da olabilir besleme yapmadan önce gazini çıkartın eğer gwzi çıkmıyorsa bi türlü nurse Harvey’s surup var onu tavsiye edebilirim
Atahanleon Ayakta dolaşarak emzirmeyi deneyin. Ben çok yaşadım bu olayı öyle çözüm bulabildim, ufak ufak hareketlerle yürürken zıplayın çok az ama pis pis yapar gibi öyle emzirin emin olun işe yarar
TazeanneRzgr KubraResul yok sanmam meme reddi çok belirgin bişey diye biliyorum üstelik meme reddi 4-5 aydan sonra başlıyormuş öyle duymuştum