minikoglum28 Kuzularınız neler yapıyor, gününüz nasıl geçiyor.. Kelime olarak neler söylüyor.. Sohbet edelim istedim ☺️ Biz biraz iştahsız ve isteksiz bi döneme girdik çok yoruluyorum. Yalnız değilimdir diye düşünüyorum 😊
1kiz1oglan- minikoglum28 kızım 13 aylık çok hareketli bana çok bağlı sürekli pacama yapışıyor, şu sıralar çok huysuz diş çıkarıyor iştahı da azaldı ağlayıp duruyor kelime olarak anne baba dede nene gitti bide ninni söylüyor eee eee 😁😁
Kikiriki minikoglum28 aşırı yoruluyorum 13 aylık yürüyor sürekli onun peşindeyim keşfediyorum adı altında evi alt üst ediyor. Gece olsaa da uyusak diye bekliyorum onu da yarım yamalak yapıyor dişi çıkıyor oyuzden 😌
minikoglum28 1kiz1oglan- Ahh kuzum benim ya ☺️ diş gerçekten çok zor geçiyor. Allah sabır versin biz de sanırım dişten dolayı aynı süreçteyiz.. Bir salyalar akıyor ki anlatamam 😁 Bizim de kelimeler var bi Kac tane ama sürekli çıkarmıyor. Normal mi acaba.. İşine geldiğinde söylüyor nadiren 😊
1kiz1oglan- minikoglum28 evet evet işine gelince söylüyor ve yapıyor 😁 hiç sorma bugün hep salyalar aktı bizim dişler daha yeni çıkıyor 1 yaşından sonra çıkardı 2. Cıktı daha , diğerleri de yolda galiba
1kiz1oglan- Kikiriki aynı biz 😁 ama keşfediyor annesi 😁😁 yeter don çekmecemi keşfettiğin yani 100 kere de kesfetmezsin
Benimbasak Bizde de durumlar aynı bir yediğini bir gün yemiyor bütün çekmeceler alt üst 😂 bugün bide kilitleri açmayı öğrendi vay halime.. şimdi uyudu bakalım dinlenmeli bir gece geçiririz umarım 🙊
1kiz1oglan- Kikiriki ahaha bizimki cekmece ayirt etmiyor hepsini kurcalıyor mutfaktakiler yatak odasindakiler, baglayabildiklerimi bağladım 🙊😀
Kikiriki 1kiz1oglan- aaa benimkide ayırt etmiyor ben benim eşyalarımı şifon yerin üst çekmecesi ne koydum erişemiyo😂😂 geçen gün misafir geldi eşim misafirin yanında donlari getirir diye kulpları söküyor du en son 😂😂 mutfak kapısı hep kapalı Zaten orasını hiç sorma
_mommm Bizde de durumlar aynı asla benden ayrılmak istemiyor yeni yeni yürümeye başladı ve aşırı iştahsız ne yapıcam hiç bilmiyorum 😕