Nazisss 2aylık bebeğim, manasım beyin kanaması geçirdi😢dualarınızı eksik etmeyin dua edin lütfen duaya çok ihtiyacımız var😢 bebeğim tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah😢
Daisyy Nazisss geçmiş olsun tez zamanda şifasını bulsun inşallah. Başka bir sorunu var mıydı? Nasıl gelişti süreç? Bayılma mı oldu? Herhangi bir yere kafasını çarptı mı?
Haribo42 Nazisss allah şifasını versin inş vnm bnm bebeğine ve aynı durumda olan ümmeti muhammede .. allah yardımcınız olsun ❤️😔
Nazisss Daisyy hiçbirşeyi yoktu çok iyiydi bi anda rahatsızlandı ağlıyordu yediğini kusuyordu polikliniğe götürdük birşey yok dedi eve geldik. Akşam yine kusması oldu başı bi tarafa bakıyordu hemen acile götürdük yatış verdiler sabah doktor kontrole gelince nöbet geçiriyor dedi hemen yoğunbakıma aldılar tomografide beyninin belli yerlerinde kanama olduğunu dediler 3ğündür yoğunbakımda dün 3kez havale geçirdiği için uyutuyorlar şuan. Bebeğim sütümü alamıyor dua edin 😢
Onedroplove Nazisss çok geçmiş olsun raabim acil şifalar versin sizede sabırlar diliyorum bir anne olarak rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 🙏
Deletedmom221 Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah hemen iyileşir.😔 dua edicem senin bebeğin ve tüm şifa bekleyen Bebekler İçin.
Daisyy Nazisss sakin ol canım benim doktorların gözetimi altında inşallah iyi olacak. Geç kalmamışsınız, ihmal etmemişsiniz, bence bunlar çok önemli. İçini ferah tut. İnşallah kısa sürede iyileşecek kuzu
Ebrarsuu Nazisss rabbim tez zamanda sifasini gondersin sizin yuzunuzu guldursun insallahhhh cok cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyorum bize haber ver
Nazisss Hepinizden allah razı olsun ben gözümden bile sakındım Allah’ımdan gelene amenna ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın çok zor çok..😢
Nurdanalkanozkan Nazisss Cnm benim bu mübarek günde Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun kuzum güçlü ol cnm benim sen minik kuzumun annesisin onun sana ihtiyacı var cnm benim geçecek inşallah bu günlerde dualarım seninle 🙏