Ervammmmm Kızlar bebeğim 15 aylıkk ve burnu tıkalı serum fizyolojik sıkıyorum buhar tuuyorum ama bir türlü açılmıyor. Sizin denediğiniz farklı burun açma yöntemleri varmı? Nazal burun yıkama kitleri falan var acaba iyi midir ne dersiniz?
nevabilen Ervammmmm izotonik serum al eczaneden şırınga ile her deliğe iki kere sık zaten tertemiz olduğunu görürsün neler çıkıyor neler ben hergun temizliyorum nerdeyse
alyosum Ervammmmm bizdede aynı durum vardı cold mix diye bi damla önerdi eczanemiz şimdi yavrum kurtuldu serum fizyolojik yapmaktan bende oda bıkmıstı artık yakasına yada yastıgına vücuduna gelmicek şekilde 2 3 damla damlatıyorum sonrası mis gibi burun acıklığı
Esrataluy Ervammmmm bebeğin büyük burnunu yikayanimirsin rahatlıkla 10 luk şırınga al serum suyu ile bir buruna sık ve diğer burundan çıkacak… Bunu günde 4 5 kere yap
Hellomoto Ervammmmm bende kendime uyguladım ve çabuk iyileştim şırınga ile fazla gittiği için burunun arka tarafında birikmiş olan afedersin sumukleri çıkarıyor bende şaşırdım normalde yok gibi ama onla yıkayınca oradan çıkıyor ve inanılmaz rahatlık sağlıyor
alyosum kyic cok şükür bizde işe yAradı ben geceleri ayak topuklarına bebek vicks sürüyodum birde cokdmix damlatıyodum bi haftadır şükür sorunumuz yok ondan öncede sogan koyıyodum karanfil saplayıp ama oda kebabcı gibi kokuyodu😂 mecbur kalıyodu burun acılmaya 😂
alyosum ozlemmmderin benim bebeğim 6 aylık bugun doktorada danıstım vücuduna değmesin yastık kılıfına damlt sorun değil dedi