Prensesannesi01 Olimbonii evet kuzum bende yeni aldm o yüzden bir bilgim yk satıcısı da E 27 ampul dedi waat ı söylemedi
Olimbonii Prensesannesi01 benimki bu sekilde aydınlatıyor goz yormuyor hic sizinde boylemi yoksa daha mı ışık kullandinizmi yani lambaderi hic
Dilruba_1 Olimbonii hamaktan memnun musunuz ben de aldım da içine gömülüyor zemine kontraplak koyduk dümdüz oldu 2 yaşına kadar güya kullanılır diyorlar da 4,5 aylık kızım içine boylu boyunca yatınca tam sığıyor 😀
Prensesannesi01 Olimbonii kuzum benmki de bu sekilde aydınlığı dha düşük ışikla kullanılıyor diye biliyrm
Olimbonii Dilruba_1 memnunum ben kac kilo bebeginiz yani benm oyle yere degmiyor cok gomulmuyo içine yüksek bu model aynısından mi var sizdede
Dilruba_1 Olimbonii evet pembesini aldım kızıma Holmen marka trendyoldan almıştım Yere değmiyordu evet ama biraz gömülüyordu içine tahta koyduk düz oldu rahat etti Şu an 6,5 kilo civarı
Olimbonii Prensesannesi01 yok bunu kullaniyorum surekli ben belkide 1 buçuk yıl oldu go yormuyor zaten lamba lambaderin icinde kaldigi icin disariya az ışık veriyo hiç goz yormuyor
Olimbonii Dilruba_1 Benim bebegimde 2 ay 7 günlük 6 kilo hic o kadar asiri gomulmuyor içine ben yastik kullaniyorum ama reflusu olduğu için bedeninin yarisinda yastik var belkide ondan gomulmuyo