BayanAgu Merhaba hanımlar… Bebeğime sadece 1 kez Dalin kullandık, duşu için… Lakin bacaklarında pütürcükler ve kızarıklıklar oluştu. Başına gelen var mı ? Bu süreci nasıl atlattınız ?
Gulege2022 BayanAgu dayımın bebeği aynı dediğinizi yaşadı. Kafasında Konak Bile çıktı. Dr mustela nın ürünlerini kullanın demiş azalıyor
Ozlm007 BayanAgu benimde kızımda yaptı yaylaya annemlerin yanına gidince almıştım evde unutmuşum şampuanını diye dalin vardı küçük yer zaten çeşit yok kullanmaya başladım hem saçına hem vücuduna kullandım yani aylardır göz çevresinde putur putur isilik gibi şeyler vardı göz doktoruna götürdüm kendi doktoruna gösterdim alerji ve deri testi yaptırdım ama hala aklıma şampuan gelmiyor doktor mustela stelatopia şampuan al onu kullan dedi şimdi geçti onu kullandıktan sonra bende doktor doktor gezdim bişey var çocukta diye 🤦🏻♀️
Ozlm007 BayanAgu 4-5 yıkamada geçti denecek kadar azaldı bizimki ben 2-3 aydır kullanıyordum hiç aklıma gelmedi ondan olabileceği hep bişeyi var sandım
Kuzeymomss BayanAgu canım inan ki hatırlamıyorum, oğlum şuan 7 aylık oldu. Ama uzun sürmedi ya tamamen geçiyor için rahat olsun
ly35 BayanAgu dalin temiz içerikli bi ürün değil full sentetik parfüm zaten. yapabilir tabiki allerji de
Dmlagclu BayanAgu benim ıkı kızımada cok alerji yaptı bırak bacagı bütüün vucudu pütür pütür oldu geçirene kadar cok zorlandım birdaha tövbe el sabununu bile almıyorum
Poyrazin_annesii Bn bebegıme kullanıyrm bızde alerjı yapmadı. Sanırım bebekten bebege degısıyor vucut yapısına göre
BayanAgu Poyrazin_annesii Görüştüğüm doktorlar,anneler ve diğer insanların birçoğu aynı şeyi söyledi bana, kullanmamam yönünde telkinleri oldu… Her çocuk farklıdır, her çocuk özeldir… Yapmamasına canı gönülden sevindim 🌹