paramedikanne- Hasretela mükemmel keçi sütlü olanı kullanıyorum organik bir marka ben çok memnunum bebeğimde çok seviyor
Mlkkrm Hasretela Bende gececem bence çünkü aptamıl bızde hiç kilo yapmadı oglum zayıf kilo alsın dıye gunde 2 kere verıyorum ama hiç kilo almadı
2626 Hasretela Hıpp combotic organic kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri 8 buçuk aylık oldu hiç bir sorun yaşamadık gaz kabızlık vs yapmadı ama kilo yapan bir mamada değil önemli olan içeriğinin temiz olup anne sürüne yakın olması bence
Dilruba_1 Hasretela benim kızımın da boyu uzun ben golden goat keçi sütlü kullanıyorum ama genetikte olabilir benim de boyum uzun Keçi sütü neden boy uzatıyormuş ki
Hasretela Dilruba_1 Amcamlar kullandı çocukta aşırı boy bacak uzunluğu fatkettıklerı an bıraktılar onun ıcın korkuyorum açıkçası
Hasretela Çok şikayet olmuş aşırı derecede dengesiz bir boy uzaması oluyor dıye butun şikayetleri boyları ıcın olmus bı araştır ıstersenw
Dilruba_1 Hasretela golden goat mu kullanıyorlar Bir mama aşırı derecede boy bacak uzunluğu yapacağını sanmıyorum sonradan ne oldu peki ya da doktor mamadan mı dedi ilk kez duydum
Hasretela Evet doktor mamadan demıs zaten araştırın ıstersenız kullanıcı yorumlarının yuzde seksenı bu sekılde yazmıs benım esımde kecı sutu yararlı dıye ıstemıstı korktuk vazgeçtik sonradan bıraktılar onlarda baska bir mamaya geçtiler