Happymomnes Merhaba, bebeğim 43 günlük 4 5 gündür uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor emiyor memede uyuyakalıyor kendi bırakıyor. Yatağa koyduğumda tekrar açıyor gözlerini uyumuyor. tekrar memeye alıyorum emiyor. Acaba doymuyor mu? Ne yapabilirim?
123456sdsd Happymomnes soymamakla ilgisi yok sizin kokunuzu, teninizi istiyor. Çok normal böyle olması. Doymadığını çişli bezlerini ve kilosunu takip ederek anlayabilirsiniz. Günde en az 6 çişli bez ve ayda en az 500 gram alıyorsa doyuyordur merak etmeyin.
UraSsmom Happymomnes Aman yarabbim 2. Bebeğim hiç uyumazdı bıraktığım an ağlardı ben ne ettim diyodum ama düzeliyo zamanla sonra yine bozuluyo onu söyleyim de 13 aylık şuan gece artık dayanamıyorum uykusuzluğa yanıma yatırıyorum emerken uyuyo tabi benim üst baş açık yatmış oluyorum boğazım fena şişmiş durumda şuan valla bu kadar ayrıntıyı neden verdim bilmiyorum dertleşesim varmış 😁
Happymomnes 123456sdsd çişini çok yapıyor 1 aylık kontrolünde de 650 gr almıştı. Bende böyle yapınca stres oldum doymuyor mu diye
123456sdsd Happymomnes tamam gayet iyi kilosu dpyuyor demek ki bunu size ihtiyacı olduğu için yapıyordur çok normal benim oğlumda neredeyse 4 ay 5 ay boyunca bensiz uyumadı. Sürekli mememde uyuyordu sonra kendiliğinden düzeldi. Düzelir merak etmeyin size ihtiyacı olduğu için yapıyor, açlıkla hiç ilgisi yok ve size tavsiyem bol bol emzirin mamaya hiç bulaşmayın mamalar ateş pahası inanın.