Leylamleyla Hanımlar bebek ne zaman anneyi bilir ve ister kollarını açıp kaç aylıkken Bebeğim 4 ay 8 günlük kayinbabam her telefon açtığında seni istiyomu kollarını uzatiyomu yapması lazimdi yaaagggg diye laf soyluyoda
Beyzaa91 Leylamleyla şuan 5 aylık bebeğim dört aylıkken tanıyordu beni ama her bebeğin gelişimi Farklı olur o yüzden çok d takma
Berenpinar Leylamleyla bebeğim 5 aylık beni görünce aşırı heyecanlanıyor. Kolları bacakları aşırı hareketleniyor.
Zlm Leylamleyla kac tane dogurdün da baktın de sende eğer gerçek ebek bakmış olsaydın her bebeğin aynı gelismi göstermediğini görürdüm disardan konuşmak güzel tabi de
Beyzaa91 Berenpinar e Leylamleyla saçlarınız dökülmeye başladı mı mesela saçlar dökülünce bebek annesini tanımaya başlamış derler
Leylamleyla Beyzaa91 tanıma nasıl oluyo yani ne yapiyo Bana bakınca çıldırıyo elleri ayakları hareketleniyi Mesela birinin kucagindayken gel diyorum bakiyo gülüp kaçıyo hafif yelteniyo gibi ama kollarını açıp al beni demiyo
Berenpinar Beyzaa91 off çok döküldü… Kısa kestirdim mecbur.. Bilemiyorum bununla bir bağlantısı var mıdır.
ByzIpk27 Leylamleyla 4 ay 3 günlük bebeğim beni ve babasını tanıdığına eminim ama sevinince heyecanlanınca falan açıyo kollarını bize karşı açmıyo ve bunun için erken bence yani kayınpederiniz biraz abartmış
Beraninannesii Leylamleyla 4 buçuktan sonra sanırım 5 e yakınken gel dediğimde yada beni gördüğünde hareketlenmeye başladı yani nasıl desem gözlerini kocaman açıp ellerini ayaklarını kuş gibi çırpıyor şimdi 5 ay 20 günlük yani surda 1 aydır😇
Beyzaa91 Berenpinar benim de çok döküldü hatta önlerim açıldı diyebilirim saçım dökülmeye başladığı anda derler ki bebek anneyi tanımaya başladı diye eskiler öyle der ve bence doğru da
Denezmeh Leylamleyla kollarini uzatmak mi bi de kosup kucaginiza ziplasin ister mi kayinbabaniz😂 kayinbabanizin akli biraz ucmus galiba