Elisa34 Minikkmr kan ilacının arkasından. Su verin demişlerdi bize kararmasın diye bi deneyin isterseniz
Minikkmr Elika00 ocean kullanıyordum bitti 1 aydır kullanmadım sağlık ocağı verdi 2 kere kullandim onu da
Kubrasolmmaz Minikkmr ben gittiğimde genel anestezi işe dolgu yaparız dedi ben istemedim ama sizin daha başlangıç olduğu için yemek sonrası diş bakımını aksatmayın gece emmesi bizim gibiyse ıslak bez ile dişlerini silmelisiniz
HuysuzbebeginAnnesi57 Kubrasolmmaz bizmde anestexi olup kaplama yapilacak en son zmnda gelmissin dedi doktor ben cocuk disten snra pedidontiye gttim onlar bakiyomus oyle dedi pahalaida 4 dise 10400 dediler parayida bulmaya calisiyorum hatta eger yaptrmassam dhada ilerlermis oyle dediler dolgu vs olsun istedim ama aps eyapar aralardan enfeksyon kapar dediler mecbur bizde
Kbrbisi28 Minikkmr formul mamalardada seker bulundugu icin dişlerin arasinda tortulari ne kadar sivi olsada birikiyor bize doktorumuz mama sonrasi uyuyorsa su ver uyaniksa dislerini fircalayin demisti yoksa curume olabilir demisti
Kbrbisi28 Minikkmr doktorumuzdan cok cok memnunum herkes yasli basli niye ona goturuyorsun diyor ama eski doktorlar her zaman iyidir bana gore doktorumuz birde artik kizimizi biliyor taniyor alerjik bir bebek olmadigi icin her konuda yardimci oluyor hatta bana biberon bagimlisi oldugu icin kizim geceleri mama verme dedi dislerine dolar agizda birikir dedi onun yerine süt verebilirsin cocuk devam sutu olabilir dedi alerjik olmadigi icin kizim
Kubrasolmmaz Ben direk diş doktoruna götürdüm sizinde öyle yapmanız lazım dahiliye , veya başka bir broş ilgilenmek çocuk diş hekimine gitmeniz gerekiyor