bebekmehmet assenemm şuan tadımlar ile gidiyorum alerjik reaksiyon göstermezse karıştırıp çorba yapacağım meyveli yoğurtlar bide kitap aldım içerisindekilere göre tarif yapıcam pankekler köfteler filan var içeriğinde
birminikbebekannesi assenemm Ben 4 ayda başladığım in 6da tamamen ek gıda yiyordu yulaf yarım yumurta avakado ceviz sabah kahvaltısı öğlen sebze çorbası ara öğün meyveli kaşık maması hippin akşam sebze çorbası gece de yatmadan kaşık maması oda hippin veriyorum gece de normal formül mama 1 defa veya 2 defa
birminikbebekannesi assenemm Ben hippinkini veriyorum normal pirinç unu vermedim hiç eşimin kuzeni bebeğine veriyor onlarda kalmıştık mecburiyetten 1 kere bebeğime verdim gazdan öldü çocuk birdaha da hiç vermedim ama hippin pirinçli olanı var oda güzel tavsiye ederim
Hilalaaaaaa Önce mevsim sebzeleri sonra meyveler şeklinde… 3 gün kuralı ile… ben önce yoğurt ile başladım. Sonra havuç, patates, kabak, brokoli, balkabağı ve şu an ıspanaktayım.. hepsini 3 gün deneyip herhangi bir sorun olmadıysa yeni birşeye geçiyorsunuz
Hilalaaaaaa Örneğin havuç patates buharda pişir çok az zeytinyağı yada yoğurtla karıştırıp verebilirsiniz.. yada içlerine çok az pirinç yada irmik ilave edebilirsiniz.. ama blendrndan geçirmek yok çatalla ezip verin.. sonra kahvaltı için 3 yumurta deneyin alerji bişey olmuyorsa 3 gün mesela labne peynir verin.. yani kendiniz takipli şekilde hazırlayabilirsiniz…
incimiz57 Bende yakında ek gıdaya baslıcam yogurt sebze ve meyve olarak baslayalım dedi doktor ama cok detaylıda bilgi vermedi yogurt 1 cay kaşıgı ara ögün verdigimde su da vericekmiyim birde yogurt yedikten sonra mamada verecwkmiyim
Hilalaaaaaa incimiz57 suda teklif edin evet. İnşallah içer benim oğlum içmiyor pek zorlamıyorum ama teklife devam. 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı 3 gün hangi besini verecekseniz böyle..
DunyamMavi Miktar ne kadar oluyor peki ben ilk kabakla başlıcam ne kadar vercem kaç gğn sonra miktar ne kadar artacak