100710 5 aylık olacağız ve 1. ayından bu zamana kadar sağıp veriyorum. Tamamen aynı sürecimiz. Gece 1 kez mama takviyesi yapıyorum. Öncelikle stres yapmayın. Sütünüz kesilirse dünyanın sonu değil. Çünkü kendi kendime zindan ettim hayatı ben de. Benim sütüm sağmaya başladığımda 30 cc geliyordu. Yavaş ama artarak gittik. Günlük olarak ve haftalık olarak değişim gösteriyor miktarı. Benim tek sağımla 100-180 arası geliyor. 2 saatte bir sağımı 3-4 saate, gece ise 4-5 saate düşürdüm. Her süt arttırıcıyı denedim ve bu ay bıraktım hepsini. İnanın sütüm azalmadı. Bu arttırıcılar motive ediyor ama bir faydası oldu mu anlamadım. Bir kez sizinle aynı durumu yaşadım. Kesin sütüm kesiliyor dedim ama sağım yapmaya devam ettim. 3 makinem olduğu halde meme boşalmıyordu. Sağımdan sonra elle sağdım ve birkaç gün sonra düzeldi. Kendinizi hiç üzmeyin kesilirse bile. yaptığınız ve yaşadığınız şeyin nasıl zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum. Her gün çok zordu. O yüzden bebeğinizin keyfini çıkartın. Bu çocuk nasıl büyüyecek, günler, aylar nasıl geçecek derken 5 aylık olmuş. İnanın hatırlamıyorum geçen ayları :)