Hasmeftun hastaneye götürduj biz bakamıyoruz çocuk alerji bölümüne sevk etti randevu da bulamıyoruz sizce bu ne kizlar çok üzgünüm
Jelibonsmom Hasmeftun Geçmiş olsun kaç aylık acaba? Yediği veya emiyorsa sizin yediğiniz bir şey alerji yapmış olabilir
Berenpinar Hasmeftun bebeğinin süt ürünlerine alerjisi olabilir. Alerji olmuş bebeğin… Yedirdiğin şeyleri gözden geçir.
Hasmeftun Berenpinar Yogurt pekmez havuç patates elma armut muz labne bide yumurta sarısı disinda baska bise vermiyorum neyden kaynaklı olabilir ki
Berenpinar Hasmeftun Özür dilerim geç cevabım için sorunuzu yeni gördüm. yoğurt ve labneyi vermeyi kes sonra izle…. Alerji durursa süt ve süt ürünleri alerjisi olduğunu anlarsın.
Woman35 Hasmeftun muhtemelen alerjidir önce çocuk doktorundan randevu almalısın ki alerji bölümünden kayıt açsın en son ne verdiysen verme daha 1 ay sonra tekrar verin diyor doktorlar genelde ama doktor muayene etsin her ihtimale karşı
Berenpinar Hasmeftun Mutlaka dene ama banada haber ver buradan bende bebeğiniz iyileşsin çok isterim.
Hasmeftun Berenpinar Çok teşekkür ederim yarın poliklinige götürcez haberdar ederim inşallah iyileşir benim küçük kuzum