canparem2 Bu aşıyı yaptırmalımıyız kararsız kaldım,bebegim 2 ay 11 günlük, yaptıranlar varsa ne gibi yan etkileri oldu acaba?
Asyaveannesi04 canparem2 kesinlikle yaptırmalısınız dün burda bir bayan post açmıştı yakalanmış bebeği perişan hastanede yatıyormuş biz iki dozunu da yaptırdık hiç bir yan etkisi olmadı
Balanne_ canparem2 kesinlikle yaptirmalisin ben bilmiyordum yaptırmadım ve çocuğum yakalandı perişan oldu kuuzm 41 derece ateşi gördük yuruyemiyorudu yavrum yarın git ve hemen yaptır canm
Asyayse canparem2 okul oncesi öğretmeniyim her yıl okulda mutlaka başımıza geliyor asisiz olanlar hastanede yatıyor yada evde cok zor anlatıyorlar asılı olanlar daha rahat atlatiyorlardi ozqman bakardım hep diyordum çocuğum olursa yaptıracağım diye bi kizim ve ikizlerim oldu hepsine yaptırdım. şans o ki geçen hafta hastanede yatti ikizlerden biri yogunbakimda yan yatagimizdaki bebek rotaymis odada 2 cocuk da rota oldu benim bebeğim hafif geçirir diye düşünüyordum cok sukur hic kapmadan geçirdi dr iyi ki yaptırmışsiniz bir de onunla ugrasacaktik dedi.demem o ki iyi ki yaptırdım ve yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.
Fadimeee26 canparem2 biz ilk dozunu yaptırdık 2.5 aylıkken hiçbir yan etkisi olmadı çok şükür. Ücretli oldugu için bazı kişiler karşı çıkabiliyor ama gerekli. Aşı olmayanlar çok agır seyrediyor hastalığı lütfen yapmayın diyenlere kulak asmayın gerekli bir aşı
Belinays Asyaveannesi04 evet ama yaptırınca da bu hastalığa yakalanıyor bizim komşu hepsini yaptırdı sonra gene hastalandı hastanede yatti belli olmuyor yani
Asyaveannesi04 Belinays aşı yapılınca bir ağır atlatmaması var birde aşı yapılmayınca perişan olması var bebeğin
Belinays Asyaveannesi04 asi olup perişan olanlarda oluyor onu diyorum nasip yani Allah korusun hatta arkadaşım şaşırdı bütün aşıları olup hastanede yatmak neden diye sorguluyordu denk geldimi geliyor onu demek istedim rabbim bütün yavruları korusun viruslersen
Mlk026 Şuan belki bebeğin küçük kendin koruyabilirsin ama kreş zamanları rota çok büyük tehlike ben yaptırdım maliyetli evet ama allah korusun hastalığı çekmek daha zor
Hdhjskwlla Bizde yaptırdık hiçbir yanetkiside olmadı çok şükür 🤲 rabbim bütün yavruları hastalıklardan korusun
Edis07 canparem2 hic bir yan etkisi yok. Damla seklinde agizdan aliniyor. Bence yapilmali. Bende tereddudeydim ama yapmayanlar herkes 1 hafta hastanede yattik diyorlar. Yazik degilmi 1 hafta hastanede yatsinlar aerum igne ishal istifrak olsunlar? Onlarin cani neki zaten sut canlari. Bence yaptirin allah korusun olsalarda hafif geciririler en azindan. Biz ilk dozunu 2. Ayda yapmistik ama gecmemiatir aizinkinin tarihi umarim