Aysegulbbk Kızlar oğlum sekiz buçuk aylık oldu daha hiç diş çıkarmadı sebebi ne olabilir sizce vitamin eksikliği vs den kaynaklanıyor olabilir mi ?
birminikbebekannesi Aysegulbbk benim bebeğim de 8 aylık ve daha çıkmadı dişi etleri bembeyaz diş yerleri belli ama patlamadı bir türlü kendi de bizi de mahvediyor huysuz uykusuz geçiyor günlerimiz
Asyaveannesi04 Aysegulbbk benimki 9.ayında çıkardı doktorumuz 14. Aya kadar zamanı var demişti şimdi alttan iki çıktı azılar çıkacak sanırım 🤦🏻♀️
Delal_Ahsen Aysegulbbk kızım 11 aylık bu hafta ilk dişi yeni göründü normal bunlar herhangi bir vitamin eksikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum
Sebusebu Aysegulbbk benimki ilk dişini 10. Ayda cıkardı. Suan 10 ay 20 günlük 4 diş gözüküyor. Ben 11. Ayda cıkarmısım. Doktor genetik dedi
Aysegulbbk birminikbebekannesi acaba neden geö çıkarıyor lar çevremde 5 6 aylık bebklerin iki tane dişi var
_Belis54 Aysegulbbk genelde vitamin eksikliginden oluyormus kalsuyum falan ben 13aylikken doktor diş jeli vermis oyle cikmis dislerim 🤷🏼♀️ doktorunuza danisin bebegimde 5.aya gircek disi yok suan hep el agizda huysuz bu ayki kontrolde sorucam bende
birminikbebekannesi Aysegulbbk evet bazı bebeklerde oluyormuş 11 aylık çıkarmayan biliyorum o yüzden sorun etmeyin elbet çıkıcak
aysenur_turkylmaz _Belis54 o jelin adını hatırlıyor musunuz? Benimki 15 aylık ve hala hiç dişi yok belirtisi de yok
Smshgg Kızım ilk dışını 8 aylık çıkardı komşumun kızı 10 aylık çıkardı. İkimizinkide patır patır çıkmaya devam etti sonra sıkıntı etmeyin henüz çok geç değil 😊
Wonies Diş çıkarmak birazda genetik. Kizim 13 aylikti ilk disi çıktığında. Dişçi ye gittigimde 18 aya kadar zamani var demisti bekleyelim biraz daha diyip gondermisti. suan 15 aylik 3. dişi cikti 4. çıkmak üzere
_Belis54 aysenur_turkylmaz hayir ben bebektim 🤷🏼♀️ anneme doktor vermis benim kizimda eger bana cekerse doktordan bende jel isticem yoksa benim gibi 1yasinda cikaricak
2prematureannesi Aysegulbbk 9 10 aylık çıkabilir ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dişleri bebislerin büyük oğlum 9 aylıkken diş çıkarmaya başladı küçüğü 5.5 6 aylıkken başladı
Deletedmom_105 Aysegulbbk arkadaşımın bebeği 12 aylıkken çıkardı😁yani her bebenin diş çıkarma zamanı farklı,endişelenmeyin,tabiki bi çocuk dr u baksın, kontrol etsin
Emreninannesi- Erken çıkan diş erken dökülür derler geç çıkması daha iyi der eskiler ne kadar doğru bilmiyorum benim oğlan 5.ayda çıkardı 9.aydayız şuan çıkarmaya devam 5.aydan beri hiç keyfi yok zor geçiyor
Aycicegim Aysegulbbk kızım 10 aylık halen diş çıkmadı doktorumuz ne kadar geç o kadar iyi diyor bakalım bekliyoruz