Ktyfts Bebeğim 42 günlük hem emziriyorum ( çok az emiyor ama 5 dakika anca) hemde mama veriyorum. Mama verip de bebeğine su veren var mı ?
Bebegimm1 Ktyfts doktorum mamadan snra vermemi soylemisti 1 cay kasigi kadar kaynamis ilimis sudan veriyrdm buyudukce 2 3 cay kasigi diye vermistim.vermeyi unuttugumda agzi dudaklari kup kuru kaliyordu
Gulceninannesi25 Ktyfts ben sadece emziriyordum ama doktorumuz sabah akşam bir çay kaşığı demişti verdim
Aysegularici Ktyfts bende 2 ay doldu mamaya tamamen geçtik ve o zmandan beri veriyorum ılık su hem doktorumuz hem cerrah vermemi söyledi idrar yolu enfeksiyonumuza ve geniz akintimiz için özellikle ılık dedi
Minikprenses38 Ktyfts ben sadece emziriyorum 37 günlük doktorumuz pamukcuk olmasın diye 1 çay kaşığı kadar su verebilirsin demişti bende kaynatıp soğutup öyle veriyorum
Ktyfts @Ecemilay @Bebegimm1 @Gulceninannesi25 @LadyMarmelatte @Aysegularici @Minikprenses38 Teşekkür Ederim 🙏
Asldrk Ktyfts bebeğim 2 ay 17 günlük her mama yemesinden sonra biraz veriyorum içmeyince tükürüyor zaten