balkaymak__ Benim bebeğim çok gülmüyor hep kaşlar çatık tutmayı da bilmiyor ne yapabilirim sizce kızlar ya da çok mu erken bunlar için ilk bebeğim bilgm yok çevremdeki insanların bu bebek mutsuz demelerinden sıkıldım daha napim ben
Deletedmom_39 balkaymak__ 2 aylık bebekler anneye Güler falan yazıyor ama benimki 3 aylık yeni başladı gülmelere 🥰
1bahar balkaymak__ daha çok küçük bebeğin söyleyen insanlar beyni daha küçük ama merak etme benim bebeğim 4, ayda başladı gülmeye
Roslin balkaymak__ Benim bebeğim de 3 aylıkken gülümsemeye başladı. Mutsuz falan değil, bilmişler her şeye de bi yorum yapıyor sinir oluyorum.
ismiyok_ balkaymak__ benim ki 15 günlükten sonra gülmeye başladı ama bu bebekten bebeğe değişir ne alakası var mutsuz olmakla ya insanlar tuhaf 😅
1bahar balkaymak__ takma canım benim bebeğimin el becerisi 5 inci ayında gelişiti O zman oyuncak tutmaya başladı
Bsraak ismiyok_ bebekler 40 çıkana kadar bilinçli gülmezler diye biliyorum refleks gibi her bebek o dönem güler ama bilinçli değil☺️
Birkullanici balkaymak__ bebeğin mizacı öyledir ,ilk kızımı zorla güldürürdük şimdi ikinci kızım iki aylık,sadece ona bakmamız bile yetiyor gülmesine , 😅
ismiyok_ Bsraak olabilir doğrudur o gün bugündür böyle gidiyoruz gülmelere bakalım şimdi 3 aylık olduk
Bsraak balkaymak__ benim bebeğim iki aylık yeni başladı gülmeye ve bianda başlıyorlar merak etmeyin hiç gülmüyodu bi sabah baktım gülüyo ve her bebek farklıdır mizaç olarakta öyle benimki çok ağlak mesela 😂