Roslin Kızlar, menülerinizde neler var? Aklıma hiçbir şey gelmiyor, sıkıldım artık ne yemek yapsam derdinden.. 😢
Roslin Saafie Valla yoruldum ya bide yemek seçen eş.. Allahımm.. Baktım olmuyor yapıcam makarnayı yetti artık😂
Saafie Roslin En zoru da o yemek seçen birinin olması Allah yardımcın olsun 😂 Bak salçalı makarna güzel oluyor 😂
Roslin Goktugbey Ohh miss gibi. Kıyma cıkardım buzluktan eğer erirse bende öyle yaparım belki. En güzel menü
Roslin Duyulurum Geçen instagramda gördüm. Ben onu bu kolik bebekle keşke yapabilsem cok lezzetli görünüyor off 🤤
Duyulurum Roslin ya küçük bebekle yapılacak bir şey değil maalesef. Benimki büyüdü ama hala zorlanıyorum onunla yaparken :)
Tubasahra Roslin Pazara gidebilirsem balik ve salata yapmayi dusunuyorum.Ancak hic halim yok kalkmaya.Makarna da yapabilirim 😂 Yemek konusundan ben de biktim ya pufff
BalkizimBaloglum2 Kıymalı patates yemegi ve lahana sarmam var dünden cocuklarim uyursa yanina yoğurtlu erişte ve çikolatalı magnolia yapmayı düşünüyorum 😊
Oylesine_biri Roslin dünden pilavım var yanına taze fasulye yapcam buzluktan herşey ateş pahası pilav çöp olsun istemem 😂 eşime de böyle diycem