123321123 Bebeğim altını açtığımda işiyor erkek oldugu için menzili uzun oluyor ve ortalık batıyor.Tecrübeli anneler nasıl çözüm buldunuz bu duruma?
Blessed 123321123 birinde görmüştüm, bezi açmadan hemen üstüne ıslak mendille hafif dokunuyor sonra bebek tabi çiş yapıyor sonra açıyordu , denemedim ama mantıklı gelmişti
kolonyalimendil 123321123 18 günlüğüz çok kaza yaşadık kaka bile fırlattı üzerimize 😂 pipisi havada olunca her an bi kaza olacağını anlıyorum ve ıslak mendil koyuyorum pipisinin üzerine 😂
Woody 123321123 kendini temiz tutmak istediği icin icgudusel olarak yapıp.tuvalet iletişimi diye aratarak detaylı ogrenebilirisniz. Actiginizda bezini hemen ustune tutabilirsiniz
Nazlican 123321123 Gözüme işediği oldu😄 Ben direk mendili koyuyordum üzerine, şuan yasına gelmek üzere baya bayadır işemeyi kesti
123321123 kolonyalimendil bizde 19 günlük sabah sabah tüm carsafları batırdı üstelik kendi yüzünü de ıslattı 😵💫
oglumubeklerken Nazlican şimdi de bi süre sonra yine bezsiz işetmeye çalışacağız analar çeker çileyi oooyyyy oooyyyy 😂😂
Fatmayu 123321123 en güzeli alt örtüsü sermek karın hızasına da bir havlu koyun üstüne değmesin ben aylarca öyle yaptım